Απλές Οδηγίες;

Ξέρουμε ότι προτιμάτε να κοιτάζετε από το να διαβάζετε - οπότε ετοιμάσαμε μία σειρά από απλά και ευχάριστα βίντεο που δείχνουν βήμα-προς-βήμα τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σχεδιάσετε τα photobook σας.

Σε λίγα λεπτά

Το βίντεο πάνω, δείχνει τη διαδικασία με την οποία μπορείτε να σχεδιάσετε ένα εντελώς νέο photobook με φωτογραφίες, σε λίγα μόλις λεπτά. Το μόνο που χρειάζεστε για να πετύχετε είναι το λογισμικό που διαθέτουμε δωρεάν, έναν οικιακό ηλεκτρονικό υπολογιστή και.. κέφι.

Σχεδόν αυτόματα

Όπως μπορείτε να δείτε, η διαδικασία είναι απλή: ορίζετε μερικές βασικές παραμέτρους (όπως τις διαστάσεις του photobook σας και το είδος του εξωφύλλου), διαλέγετε τις φωτογραφίες που θέλετε να συμπεριληφθούν και.. το πρόγραμμα αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Δυνατότητα Διορθώσεων

Ακόμη και αν το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιεί πλήρως, μπορείτε πάντα να επέμβετε δημιουργικά και να διορθώσετε λεπτομέρειες πριν κάνετε την αποστολή σας. Αν θέλετε, μπορείτε να αποθηκεύσετε το αποτέλεσμα της διαδικασίας, προκειμένου να την ολοκληρώσετε κάποια άλλη στιγμή.

Θέλετε περισσότερα;

Άλλα δύο βίντεο σας περιμένουν για να δείτε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή προκειμένου να ετοιμάσετε και να παραγγείλετε φωτογραφικά άλμπουμ (Επιλέξτε ΕΔΩ), αλλά επίσης Ημερολόγια (επιτραπέζια / τοίχου) (Επιλέξτε ΕΔΩ).

user-subscribe.png (13.905 bytes)

greek-pins.png (12.731 bytes)

Επιλέξτε εδώ για να δείτε τα καταστήματα μας σε όλη την Ελλάδα