Η Iconnet Α.Ε. πρωτοπόρος στα ψηφιακά προϊόντα, παρουσιάζει μέσω του photobook.gr μια σειρά επιλεγμένων ψηφιακών προϊόντων, τα: Photo Paper Books, Offset Paper Books και τα Ημερολόγια.

Σύντομα θα συνεχίσουμε με νέα προϊόντα, πάντα με στόχο την παροχή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Photo Paper Books

Κορυφαία ποιότητα σε φωτογραφικό χαρτί που διαρκεί μια ζωή.

photo paper books Είναι φωτογραφικά albums που εκτυπώνονται σε ψηφιακό φωτογραφικό χαρτί FUJI DP από μηχανήματα DURST laser υψηλής τεχνολογίας. Το φωτογραφικό χαρτί έχει πάχος 270 γραμμάρια και αποδίδει τέλεια τα φωτογραφικά χρώματα. Η απόδοση των χρωμάτων είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο χώρο της εκτύπωσης αφού η ποιότητα του φωτογραφικού χαρτιού δεν συγκρίνεται με καμία άλλη τεχνολογία εκτύπωσης. Τα Photo Paper Books έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετική αντοχή στο χρόνο.

Προτείνονται σε όσους είναι λάτρεις της φωτογραφικής ποιότητας.

Offset Paper Books

Υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

offset paper books Εκτός από την εκτύπωση σε φωτογραφικό χαρτί υψηλής ευκρίνειας υπάρχει η οικονομικότερη λύση της εκτύπωσης σε offset χαρτί. Παρ όλο που το χαρτί αυτό δεν μπορεί να «πιάσει» τις ποιότητες του φωτογραφικού χαρτιού είναι μία εξαιρετική λύση χαμηλότερου κόστους.

Το χαρτί που χρησιμοποιούμε στην offset εκτύπωση είναι λεπτότερο σε σχέση με το φωτογραφικό, σκίζεται πιο εύκολα αλλά αποδίδει επίσης τα χρώματα των φωτογραφιών σας με εξαιρετικό τρόπο.

Οι μηχανές που χρησιμοποιούνται για αυτό το είδος εκτύπωσης είναι ότι πιο τελευταίο υπάρχει αυτή τη στιγμή στον χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης offset. Τα χαρτιά που χρησιμοποιούμε είναι χαρτιά που ξεκινάνε από τα 170 γραμμάρια και είναι ειδικά χαρτιά «τριπλής επίχρυσης» για να αποδίδουν καλύτερα τους τόνους της φωτογραφίας. Μια φθηνή και προσιτή λύση εξαιρετικής όμως ποιότητας και απόδοσης.

Ημερολόγια

Πρωτότυπο προσωπικό και επιχειρηματικό δώρο.

calendar photobook 4 διαφορετικοί τύποι ημερολογίων διατίθενται από το photobook.gr

  • Το επιτραπέζιο 10Χ21 σε οριζόντια διάσταση.
  • Το επιτραπέζιο 14Χ20 σε κάθετη διάσταση
  • Το επιτοίχιο 20Χ30
  • Και το επιτοίχιο 30Χ40.
  • Όλα έχουν σπιράλ στη κορυφή.

Εκτυπώνονται σε χαρτί 220 γραμμαρίων τριπλής επίχρυσης και αποτελούνται από 13 σελίδες (μία για κάθε μήνα συν το εξώφυλλο).

Μπορεί να αποτελέσουν εκτός από ένα όμορφο προσωπικό δώρο στον καθένα μας ξεχωριστά και ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό δώρο προβολής της επιχείρησής σας.

user-subscribe.png (13.905 bytes)

Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας photobook

greek-pins.png (12.731 bytes)

Επιλέξτε εδώ για να δείτε τα καταστήματα μας σε όλη την Ελλάδα